Ik heb problemen met inloggen. Waar kan dit aan liggen?

Het kan zijn dat er problemen zijn met de server. Wij zijn constant bezig dit zo goed mogelijk te controleren dus probeer het later nog eens.

De Easyfiks website werkt niet optimaal wanneer je gebruik maakt van een andere browser dan Internet Explorer, Firefox of Chrome. Heb je problemen met inloggen, wellicht lukt het wél als je een van de genoemde browsers gebruikt.

Ook het werken met een oudere browserversie kan voor problemen zorgen.

Zeker weten dat Easyfiks goed functioneert? Gebruik dan de laatste versie van Chrome.

Terug