Klantbeoordelingen

Ben jij van plan om onderdelen of accessoires bij ons te bestellen? Dan vind je het misschien wel handig om te lezen wat anderen van ons vinden. Bekijk daarom eens de beoordelingen van andere Easyfiks-klanten die je zijn voorgegaan. Zoals je kunt zien zijn mensen positief over onze artikelen en service. Daar doen we natuurlijk ons best voor.

Heb je al een bestelling geplaatst en wil je ons laten weten wat je ervan vindt? Dan kun je zelf natuurlijk ook een beoordeling schrijven, we zijn erg benieuwd.

Beoordeling schrijven
07-09-2020 - Hoofddorp 8
Product snel geleverd tegen een aantrekkelijke prijs Betrouwbare leverancier
28-07-2020 - Nieuw Amsterdam 10
Super Snelle en goede service
01-07-2020 - Alphen Aan Den Rijn 10
Snelle service duidelijke site! De site is duidelijk, makkelijk te vinden voor je merk en type stofzuiger. En heel veel onderdelen te bestellen! Snelle levering ideaal als je te laat erachter komt dat je stofzuigerzakken weer op zijn!
12-06-2020 - Castricum 9
Tevreden Product geleverd zoals besteld. DHL gaf duidelijk bezorgmomenten aan. Re planning ontvangst van mijn kant uit ging prima. Dank daarvoor, Robert
23-05-2020 - Apeldoorn 9
Vlot Deskundig, goede service
18-05-2020 - Zwijndrecht 10
Filters waren keurig verpakt en snel geleverd. Alles met betrekking tot de bestelling was netjes geregeld. Orderbevestiging ,verzendmeldingen, rekening enz.
20-04-2020 - Nieuwegein 10
Prima Via witgoed monteur van jullie gehoord. Verrast door variƫteit van jullie producten. Keurige, snelle levering
04-04-2020 - Oosterhout 9
Geweldig Geweldig af gehandeld zowel het bestellen als het afleveren keurig verzorgd Dank daar voor
28-03-2020 - Rotterdam 8
Goede verzorging Na de bestelling geplaatst te hebben ging het heel snel de bezorging van netjes en snel.
03-02-2020 - Eelde 10
Eer goed. Levering compleet en op tijd. Zeer goed. Levering propt op tijd en compleet
14-12-2019 - Hobbelen 9
Nooit geen gezeur om origineel cartridges en qua kleur gewoon uitstekend Altijd krijg ik van de printer de vraag om originele cartridges te plaatsen als ik ze vervang. Tot ik de cartridges van Easyfiks kocht en toen was het over en klaar. En de foto's komen er gewoon mooi uit bij de...
22-06-2019 - Sint Jansklooster 10
Snelle levering! Snelle levering.
20-01-2019 - Aarschot 10
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen Pluspunten

Supersnel, heel goed, kwaliteitsvol

Verbeterpunten

Geen

Bekijk alle 13 Kiyoh reviews