Klantbeoordelingen

Ben jij van plan om onderdelen of accessoires bij ons te bestellen? Dan vind je het misschien wel handig om te lezen wat anderen van ons vinden. Bekijk daarom eens de beoordelingen van andere Easyfiks-klanten die je zijn voorgegaan. Zoals je kunt zien zijn mensen positief over onze artikelen en service. Daar doen we natuurlijk ons best voor.

Heb je al een bestelling geplaatst en wil je ons laten weten wat je ervan vindt? Dan kun je zelf natuurlijk ook een beoordeling schrijven, we zijn erg benieuwd.

Beoordeling schrijven
30-07-2021 - Hengelo 10
Goede snelle service Goed
23-07-2021 - Hoogeloon 10
Supersnelle service ! Op zondag besteld, maandagmiddag binnen !
26-06-2021 - Sint Anthonis 10
Beoordeling Goede communicatie
19-04-2021 - Oisterwijk 9
Prima spul en op tijd geleverd Kan niet beter
14-04-2021 - Den Haag / Apeldoorn 9
Besteld artikel Prima op de hoogte gehouden van de vorderingen van de verzending.
21-02-2021 - Dronten 8
Kwalitatief goede artikelen en dito service Niet alleen ervaring met fysieke winkel maar ook met website. Helaas is dit laatste vandaag de dag de werkelijkheid. Ben voorstander van de fysieke winkel, zal wel aan de leeftijd liggen.
07-02-2021 - ‘s-Gravenzande 8
Keurig op tijd geleverd Verpakking was wel wat groot. Met een kleinere verpakking had het makkelijk door de brievenbus gekund.
31-01-2021 - Mierlo 9
Snelle levering Nadat ik via bol.com een produkt had besteld wat helaas niet het goede produkt was, via jullie eigen pagina het goede produkt kunnen bestellen. De volgende dag was het al in goede orde binnen. Heel fijn als je anders...
04-01-2021 - Egmond Aan Den Hoef 10
Snelle levering van bestelling Ondanks drukte bij de pakketdienst toch mooi op tijd geleverd
16-10-2020 - Broek Op Langedijk 10
Fijne website Nette website, precies gevonden wat ik zocht. Snelle levering en voor een redelijke prijs.
06-10-2020 - Zevenhuizen 10
Goed. Volgens afspraak geleverd.
03-10-2020 - Geldrop 9
Geweldige service Apparaat werkt perfect en doet precies wat de bedoeling is.
07-09-2020 - Hoofddorp 8
Product snel geleverd tegen een aantrekkelijke prijs Betrouwbare leverancier
28-07-2020 - Nieuw Amsterdam 10
Super Snelle en goede service
01-07-2020 - Alphen Aan Den Rijn 10
Snelle service duidelijke site! De site is duidelijk, makkelijk te vinden voor je merk en type stofzuiger. En heel veel onderdelen te bestellen! Snelle levering ideaal als je te laat erachter komt dat je stofzuigerzakken weer op zijn!
12-06-2020 - Castricum 9
Tevreden Product geleverd zoals besteld. DHL gaf duidelijk bezorgmomenten aan. Re planning ontvangst van mijn kant uit ging prima. Dank daarvoor, Robert
23-05-2020 - Apeldoorn 9
Vlot Deskundig, goede service
18-05-2020 - Zwijndrecht 10
Filters waren keurig verpakt en snel geleverd. Alles met betrekking tot de bestelling was netjes geregeld. Orderbevestiging ,verzendmeldingen, rekening enz.
20-04-2020 - Nieuwegein 10
Prima Via witgoed monteur van jullie gehoord. Verrast door variëteit van jullie producten. Keurige, snelle levering
04-04-2020 - Oosterhout 9
Geweldig Geweldig af gehandeld zowel het bestellen als het afleveren keurig verzorgd Dank daar voor
28-03-2020 - Rotterdam 8
Goede verzorging Na de bestelling geplaatst te hebben ging het heel snel de bezorging van netjes en snel.
03-02-2020 - Eelde 10
Eer goed. Levering compleet en op tijd. Zeer goed. Levering propt op tijd en compleet
14-12-2019 - Hobbelen 9
Nooit geen gezeur om origineel cartridges en qua kleur gewoon uitstekend Altijd krijg ik van de printer de vraag om originele cartridges te plaatsen als ik ze vervang. Tot ik de cartridges van Easyfiks kocht en toen was het over en klaar. En de foto's komen er gewoon mooi uit bij de...
22-06-2019 - Sint Jansklooster 10
Snelle levering! Snelle levering.
20-01-2019 - Aarschot 10
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen Pluspunten

Supersnel, heel goed, kwaliteitsvol

Verbeterpunten

Geen

Bekijk alle 25 Kiyoh reviews