Over Easyfiks

Wel zo makkelijk
Easyfiks gelooft dat problemen met je huishoudelijke apparatuur oplossen niet moeilijk hoeft te zijn. Wij helpen jou het beste uit je apparaten te halen. Met ons assortiment wordt het makkelijk om je apparatuur te onderhouden, vervangen, aan te sluiten of erop te besparen. Zo verleng je de levensduur van je apparaten en bespaar je geld.

Benut je huishoudelijke apparatuur optimaal met de juiste accessoires. Zo ervaar je ultiem comfort en een veilig gevoel bij jou thuis.

Haal alles uit je apparaten
Haal jij alles uit je apparaten? Door er goed voor te zorgen gaan ze langer mee en presteren ze beter. En dat hoeft niet moeilijk te zijn. Zo geniet je van een betere smaak van je kopje koffie. Of benut je de maximale zuigkracht van je stofzuiger. Fiks jij een optimaal scheerresultaat. En voorkom je nare geurtjes in je wasmachine. Naast Easyfiks huismerk producten vind je in onze webshop ook producten terug van A-merken als Bosch, Whirlpool, Electrolux, Saeco, DeLonghi, JVC, Hirschmann, Philips, HG, Numatic, GP, Osram, Calex, Canon, HP en Brother.

Expert in accessoires
Easyfiks is onderdeel van het in 1969 opgerichte familiebedrijf Beekman B.V. Sinds jaar en dag de expert van Nederland op het gebied van accessoires voor alles in en om het huis. Met zeer ruime eigen voorraad in ons professionele warehouse en rechtstreeks contact met de leveranciers is Easyfiks jouw betrouwbare adres voor accessoires en onderhoudsproducten. Easyfiks is een voordelig en kwalitatief huismerk. Ook vind je Easyfiks terug als shop-in-shop bij ruim 100 dealers in Nederland.