Ondernemen met Easyfiks

Als dé specialist in onderdelen en accessoires in Nederland, introduceerde Beekman BV in 2012 het Easyfiks shop-in-shop concept. Easyfiks biedt allerhande oplossingen voor onderhoud, besparen, vervangen en aansluiten van huishoudelijke apparatuur. Het uitgangspunt daarbij is: wel zo makkelijk. Het is makkelijk om de juiste producten te vinden, makkelijk te integreren in uw winkel en makkelijk te actualiseren.

Met de Easyfiks shop-in-shop in uw winkel creëert u een unieke toevoeging op uw totaalaanbod. En een verlengstuk van uw serviceniveau en reparatiediensten. Het Easyfiks concept is speciaal ontwikkeld voor vlekkeloze integratie in winkels voor consumentenelektronica, zoals elektrowinkels, multimediawinkels en witgoedwinkels.

Uniek aanbod

De start van een Easyfiks shop-in-shop is meer dan een uitbreiding van uw assortiment. Wij bieden u de mogelijkheid om samen te werken met Beekman BV, een betrouwbare partner met een gespecialiseerde groothandel in onderdelen en accessoires voor huishoudelijke apparatuur en benodigdheden.

De voordelen

  • U koopt in bij één partner, met alles op voorraad onder één dak
  • Vandaag besteld, morgen in uw winkel
  • Digitale oplossingen: met behulp van onze software
  • Daardoor ook minder tijd kwijt aan administratie
  • Jarenlange ervaring in onderdelen en accessoires voor huishoudelijke apparatuur

Meer informatie over het EASYFIKS shop-in-shop concept?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijk advies via of bel 055-5381137.